På den 40. Ordinære Generalforsamling onsdag 20. mars 2019, ble det valgt ny leder.

Vår Leder siden 2015 Kjell Rasmussen hadde gitt beskjed til Valgkomiteen at han ikke stilte til lederkandidat for nye 2. år. Før han overtok som leder hadde han også vært nestleder og styremedlem i mange år. Kjell har også vært leder av huskomiteen i en årekke. Valgkomiteen måtte finne en ny lederkandidat som ikke ble en enkel oppgave. Tilslutt fant de en kandidat, Oddgeir Johansen hadde sagt ja. Oddgeir har tidligere vært foreningens kasserer i over 25. år, så han kjenner foreningen godt.

På Generalforsmlingen onsdag 20. mars ble Oddgeir Johansen valgt til ny leder av Moss Sjømannsforening for 2. år. Oddgeir takket for tiliten og lovte gjøre en god jobb.

Kjell Rasmussen ble takket av Æresmedlem Liv Skaar Syvertsen for en god jobb som leder og nestleder av foreningen gjennom mange år, hun overakte en blomsterbukett fra foreningen.