Huset vårt, Strandgaten 21.

 Det har nå gått over et halvt år siden vi flyttet fra Værlegaten 34 og vi vil herved informere om status for Strandgaten 21.

Selskapslokane er ferdig, gulvet er restaurert, det er malt der det trengtes og det er sørget for ny belysning. Til festkvelder, eventuelt utleie er det kapasitet til ca. 30 gjester. Vi har fått mange tilbakemeldinger på at lokalene har blitt pene og koslige.

På badet i annen etage er det montert pissoir, samt lagt om nødvendige rør. Annen etage er ikke ryddet , men arbeidet pågår.

For å kunne utnytte kjøkkenets utstyr optimalt, er det lagt inn tre fas strømkabel, i tillegg blir det montert et nytt sikringsskap i annen etage. På kjøkkenet skal den "gamle" oppvaskmaskin fra Værlegaten innstaleres og det skal anskaffes en ny og effektiv komfyr.

Oljetank til fyr saneres.

For å tilfredsstille kravene til bruksendring, må vi rive dagens vindfang, for å få plass til et bygg som rommer H.C. toalett , toalett og garderobe. Bygget blir på ca. 20 kvm. Inngangen blir da fra syd. ( Fra gaten)

Vi har mottatt og akseptert entreprisene på strøm og rørlegger arbeider. Vi avventer pris fra byggmester, på de byggningsmessige arbeider og forventer å få dette i løpet av de nærmeste dager.

Når de byggningsmessige arbeider på huset er ferdig, må vi restaurere gjerdet langs Strandgaten.

Tom Davidson

Formann i Hus og byggekomiteen.