Moss Sjømannsforening er en forening for aktive og tidligere sjøfolk, sjøfartsinteresserte personer som er eller har vært knyttet til maritimt virke og personer som har gjort en stor innsats for foreningen.

Vi møtes til medlemsmøter og spiseaftner hvor det serveres skipskost slik sjøfolk er vant til. Vi har medlemsmøter 1. gang pr.mnd. Vanligvis på onsdager.

Vi tilbyr også våre lokaler for utleie. (Ta kontakt med Odd Felle på mobilnr: 91 56 71 10)

thumb resmedlem Lars Ekelund

Den 23. august 2014 ble vårt mangeårig medlem Lars Ekelund valgt til nytt Æresmedlem av Moss Sjømannsforening.

 

 

 

 

 

 

 

Vårt medlem Lars Ekelund ble den 23. august 2014 valgt til nytt Æresmedlem.

Lars Ekelund ble født i Bamble kommune, som mange andre på den tiden dro Lars til sjøs som dekksgutt. Senere tok han styrmannsskolen i Porsgrunn, deretter fullførte han skipperskolen i Porsgrunn. Han ble skipsfører første gang bare 27. år gammel. Etter endt karriere på sjøen, begynete han i land på rederikontoret til Wilh. Wilhelmsen, hvor han senere ble Direktør.

Han var i mange år medlem av Oslo Sjømannsforening, før han meldte overgang til Moss Sjømannsforening. Lars Ekelund var en habil skutemaler. Han hadde sin første utstilling av sine malerier i Moss Sjømannsforening. Vår forening har fått mange malerier av Lars. Han sa alltid at "huset Vårt" (Moss Sjømannsforening) var hans andre hjem.

 

 Odd Felle og Lars


Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter

Moss Sjømannsforening

Strandgaten 21
1531 Moss

Kontakt:

Telefon: 91 00 84 66
Kontaktskjema

 
Innhold © Moss Sjømannsforening. Webdesign ©2013-2022 Web Norge