Moss Sjømannsforening er en forening for aktive og tidligere sjøfolk, sjøfartsinteresserte personer som er eller har vært knyttet til maritimt virke og personer som har gjort en stor innsats for foreningen.

Vi møtes til medlemsmøter og spiseaftner hvor det serveres skipskost slik sjøfolk er vant til. Vi har medlemsmøter 1. gang pr.mnd. Vanligvis på onsdager.

Vi tilbyr også våre lokaler for utleie. (Ta kontakt med Odd Felle på mobilnr: 91 56 71 10)

På den 31. Ordinære Generalforsamling 16. mars 2010, ble Sekretær John Kr. Gundersen tildelt Æresmedlemsskap. Han ble medlem i 1988, og har foreningens sekretær siden 1999. John er fremdeles yrkesaktiv. Til tross for dette utfører han sekretær vervet på en utmerket måte.

 

De siste årene har han ofte steppet inn som kokk på våre spiseaftener, og maten på disse tilstelningene har vært utsøkt. Han har også ansvaret for vår hjemmeside. Da det forrige firmaet, hvor hjemmesiden ble kjørt via gikk konkurs, tok det John kort tid å opprette en ny hjemmeside, som han til enhver tid holder a jour.

John har vært styremedlem i Sjømannsforeningenes Landsforbund i 6 år, og ved vår forenings utmeldelse av Landsforbundet var han medlem i valgkomiteen.

JohnKrGundersen


Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter

Moss Sjømannsforening

Strandgaten 21
1531 Moss

Kontakt:

Telefon: 91 00 84 66
Kontaktskjema

 
Innhold © Moss Sjømannsforening. Webdesign ©2013-2022 Web Norge