Moss Sjømannsforening er en forening for aktive og tidligere sjøfolk, sjøfartsinteresserte personer som er eller har vært knyttet til maritimt virke og personer som har gjort en stor innsats for foreningen.

Vi møtes til medlemsmøter og spiseaftner hvor det serveres skipskost slik sjøfolk er vant til. Vi har medlemsmøter 1. gang pr.mnd. Vanligvis på onsdager.

Vi tilbyr også våre lokaler for utleie. (Ta kontakt med Odd Felle på mobilnr: 91 56 71 10)

På den 30. Ordinære Generalforsamling i Moss Sjømannsforening 17.mars 2009, ble Sjøkaptein og vår Formann Thorolf Johnsen tildelt Æresmedlemsskap. En heder som er fullt fortjent. Han var en av de første som ble medlem etter restiftelsen og har siden det lagt ned mange arbeidstimer i foreningen. På den 26. Ordinære Generalforsamling 15.mars 2005 overtok han formannsklubben og han har ledet foreningen på en utmerket måte, som vi alle håper han skal gjøre i mange år framover.

Han har hatt de fleste ideene til den oppgraderingen vi har gjort på vårt hus både på utsiden og innsiden. Han har kommet med flere forslag til "fornyelse" av foreningen noe som gjør det attraktivt å være medlem. I år skal Moss være vertskap for Sjømannforeningenes Landsforbunds Landsmøte, Thorolf er den drivende kraft for at dette skal bli vellykket. Han leder medlems og styremøter på en morsom og dyktig måte, noe som gjør det enkelt å være tilstede.

aeresmedlem Thorolf Johnsen


Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter

Moss Sjømannsforening

Strandgaten 21
1531 Moss

Kontakt:

Telefon: 91 00 84 66
Kontaktskjema

 
Innhold © Moss Sjømannsforening. Webdesign ©2013-2022 Web Norge