Moss Sjømannsforening er en forening for aktive og tidligere sjøfolk, sjøfartsinteresserte personer som er eller har vært knyttet til maritimt virke og personer som har gjort en stor innsats for foreningen.

Vi møtes til medlemsmøter og spiseaftner hvor det serveres skipskost slik sjøfolk er vant til. Vi har medlemsmøter 1. gang pr.mnd. Vanligvis på onsdager.

Vi tilbyr også våre lokaler for utleie. (Ta kontakt med Odd Felle på mobilnr: 91 56 71 10)

På den 28. ordinære Generalforsamling 20. mars 2007, ble medlem Roar Lie valgt til Æresmedlem av Moss Sjømannsforening. Formann Thorolf Johnsen overrakte Æresbevis og blomster. Roar Lie har vært medlem siden restiftelesen og har vært en drivende kraft for å opprettholde aktiviteten i foreningen. Han var også drivkraften bak våre St. Hans turer for noen år siden og han var selv skipper på turene.

Det var også Roar Lie som tok initiativet til at foreningen fikk Redningsselskapets "knipsekasser", noe som tilførte godt tiltrengte midler. I mange år var Roar Lie vår "Turgeneral" og mange er de medlemmene med bekjente som har hatt glede av turene til Kiel og København.

Roar Lie


Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter

Moss Sjømannsforening

Strandgaten 21
1531 Moss

Kontakt:

Telefon: 91 00 84 66
Kontaktskjema

 
Innhold © Moss Sjømannsforening. Webdesign ©2013-2022 Web Norge