Skuten Svanen
Klubbhuset
Minnesmerke

 

Moss Sjømannsforening er en forening for aktive og tidligere sjøfolk, sjøfartsinteresserte personer som er eller har vært knyttet til maritimt virke og personer som har gjort en stor innsats for foreningen.

Vi møtes til medlemsmøter og spiseaftner hvor det serveres skipskost slik sjøfolk er vant til. Vi har medlemsmøter 1. gang pr.mnd. Vanligvis på onsdager.

Vi tilbyr også våre lokaler for utleie. (Ta kontakt med Odd Felle på mobilnr: 91 56 71 10)

Generalforsamling i Moss Sjømannsforening onsdag 16. mars 2022. 

 Onsdag 16. mars 2022 avholdt Moss Sjømannsforening sin 43. Ordinære Generalforsamling i våre lokaler i Strandgaten 21.

20 medlemmer var tilstede.

Medlemmene Per Otto Karlsen og Harald Meyer Hansen har kastet anker siden forrige Generalforsamling, disse ble hedret med 1. minutts stilhet,

Leder Oddgeir Johansen ble valgt til møte dirigent og John Kr. Gundersen ble valgt til sekretær. Til å underskrive protokollen ble valgt Æresmedlem Thorolf Johnsen og medlem Odd Felle.

Styret hadde sendt forslag om å heve årskontingenten med kr 50.- pr. år. Dette ble enstemmig vedtatt. Den nye kontingenten lyder nå på kr. 450.- pr. år. 

Kari Johannes Uusitalo navigerte oss gjennom kandidatene som var på valg. Valgene gikk greit alle forslag ble enstemmig valgt..

Æresmedlem Heine Hansen ville gjerne hedre et medlem som hadde vært medlem i 40 år. Han overakte blomster til en overasket Leder Oddgeir Johansen og ble gratulert med sine 40 år som medlem i vår forening.

Æresmedlemmene Liv Skaar Syvertsen og John Kr. Gundersen ble overakt blomster av Leder Oddgeir Johansen.

Etter møtet ble det servert snitter og kaffe.

 


Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter

Moss Sjømannsforening

Strandgaten 21
1531 Moss

Kontakt:

Telefon: 91 00 84 66
Kontaktskjema

 
Innhold © Moss Sjømannsforening. Webdesign ©2013-2022 Web Norge