På den 40. Ordinære Generalforsamling 20. mars 2019 ble vårt medlem Jan Erik Hellstrøm utnevnt til Æresmedlem av Moss Sjømannsforening.

Jan Erik har tidligere blitt tildelt Sølvknopen. Han ble medlem av vår forening i 2003 og ble et aktivt medlem fra første stund, han har vært Nestleder, styremedlem, varamedlem og han har i mange år vært vår "Turgeneral?. Jan Eriks første båt var M/S Tottan hvor han var påmønstret som messegutt, dette var i september 1951 - juni 1952. Han var også påmøstret som messegutt og 2. kokk på M/S Aura i tiden desember 1954 til september 1956.

Etter tiden i sivil fartstid, tok han sin utdannelsen i Sjøforsvaret. Dette kommer vi tilbake til i en fyldigere artikkel om vårt nye Æresmedlem.

resmedlem Jan Erik Hellstrøm

Æresmedlem Jan Erik Hellstrøm.