42 medlemmer og ledsagere pluss Festkomiteen hadde kommet for å ha gravøl for Værlegaten 34. Det ble servert store og gode reker med tilbehør og noe leskende å skylle ned med. Alle var fornøyd med både mat og servering. Det var hyggeleig at så mange hadde tatt seg tid til å komme.

Det er trist å vite at dette fine huset snart skal rives, hvor medlemmene har lagt ned mange hundre timer med dugnadsarbeide. Selv om vi har kjøpt nytt hus, så vil det nok ikke  bli den samme  sjelen der desverre, men vi skal gjøre vårt beste for å få det til.

Dette var altså den siste dag med bespisning for våre medlemmer og ledsagere i Værlegaten 34. Nå står flytting for tur, i hele juli skal det flyttes over til Strandgaten 21.

Moss Sjømannsforening vil takke alle som har bidrat slik at vi sjøfolk kunne treffes og snakke om tiden til sjøs i Værlegaten 34.

Vi bør alle være stolte av å være sjøfolk, både kvinner og menn.

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Setter inn noen bilder fra vårt gravøl.

Disse dyktige kvinner og menn sto for servering og rydding på vårt Gravøl.

Leder av Festkomiteen, Liv Skaar Syvertsen, Marion Johansen, Inger Marie Aicher, Kokk Bjørn Johansen, Rune Haukland og Kokk Ivar Verner Holstedt.

Disse Æresmedlemmer var til stede på denne vemodige aften:

Liv Skaar Syvertsen, Henry Mandem, John Kr. Gundersen, Sigmund Bakkeli, Finn Syvertsen og Thorolf Johnsen.

Mary Mandem .

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Henry Mandem holder tale.

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Formann Kjell Rasmussen holder tale til medlemmer og ledsagere.

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Leder av Festkomiteen Liv Skaar Syvertsen har full kontroll.