Onsdag 30. mai og onsdag 6. juni hadde vi våre siste Medlemsmøter i vårt hus i Værlegaten 34. Onsdag 30. mai hadde vi medlemsmøte med quiz, det var forholdsvis godt oppmøte. Trond Evensen hadde laget en morsom quiz.Harald M. Hansen og Rune Haukland disket opp med kaker og nytrukket kaffe.

Onsdag 6. juni hadde vi Kaffemøte også dette kom det forholdsvis mange medlemmer. Kjell og Sigmund sto for kaker og perfekt kaffe.  Vi pratet om mye, men det ble en del om at dette var det siste møte før vi skal ha gravøl lørdag den 16. juni.

Det er veldig rart å vite at vi ikke lenger skal ha noen møter i vårt hus, her er det lagt ned mange dugnadstimer av medlemmene, det blir trist å måtte se dette blir revet. Vi får håpe at vi kan skape en god stemning i vårt nye hus i Strandgaten 21, men det samme vil det aldri bli.

Får håpe det vil dukke opp noen på vårt Gravøl lørdag den 16. juni.